Primarul Constantin Toma a ținut cont de propunerea făcută de consilierul independent Constantin Ionescu și l-a convins pe cercetătorul Constantin Vânătoru să accepte postul de membru în Consiliul de Administrație al S.C. Piețe, Târguri și Oboare.

Desemnarea lui Vânătoru în noua funcție va fi făcută de Consiliul Local Municipal în ședința extraordinară  de miercuri iar ulterior acesta va susține alături de toți ceilalți membri propuși să facă parte din forul de conducere al societății un interviu cu o comisie din cadrul municipalității.

Societatea Piețe, Târguri și Oboare nu are în prezent un Consiliu de Administrație și este în imposibilitatea de a funcționa după ce aleșii municipali au respins prin vot propunerile inițiale ale primarului Constantin Toma pentru alcătuirea forului de conducere al societății. Consilierii municipali nu au fost de acord cu menținerea profesorului Dan Dudaș în Consiliul de Administrație al PTO dat pentru că în mandatul anterior acesta ar fi fost amendat de curtea de conturi pentru activitatea defectuoasă în cadrul forului de conducere al societății. Înaintea votului consilierul independent Constantin Ionescu a propus ca din forul de conducere al PTO să facă parte și cercetătorul Costel Vânătoru de la Stațiunea de Cercetare Legumicolă Buzău.

2 COMENTARII

  1. În sfârșit o hotărâre foarte inspirată: C.Vânătoru va fi unul din puținii membrii în consiliile de administrație ale Buzăului care poate fi considerat drept „omul potrivit la locul potrivit!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.