Cezar PREDA

Actualul lider al PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, spune că nu ar mai vrea să candideze pentru un nou mandat în fruntea organizației. Preda a mărturisit că nu ar mai candida, dar acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă din generația următoare se va naște un conducător puternic care să preia frâiele organizației.
„Dacă nu se va schimba generația, partidul se va afla pe viitor într-o situație grea. Eu îmi doresc această chestiune și vreau ca această schimbare să se producă. Nu e vorba să am eu contracandidat, eu nu cred că voi mai candida. Dacă hotărâm că generația de vine după mine poate să conducă le dăm drumul. Vom face o întâlnire și vom vedea dacă avem sau nu tineri capabili să conducă”, a precizat deputatul Cezar Preda.
Șeful PDL a mărturisit însă că e destul de greu ca cineva care vine din urmă să îi ia locul, fie și pentru simplul motiv că nu oricine are curajul și resursele de a se înhăma la conducerea unui partid.
„Dacă nu avem încă forța necesară o să continuăm și cu câțiva din ăștia mai vechi care suntem în politică. Eu și mâine aș zice că stau în spate și să treacă altul în față, dar dacă el zice <<șefu nu pot, nu am resurse financiare, lumea nu mă ascultă>>, atunci nu plec, nu întorc spatele partidului pentru că am eu câțiva cântători care nu mă plac și vor să plec. Eu sper să amenajăm ceva foarte bun. În fond, lumea pe mine mă cunoaște pentru ce am făcut și nu pentru că am fost președinte la Buzău. E greu să fii profet în satul tău”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Totodată, Cezar Preda a mărturisit că nu se vede într-un post de ministru în cabinetul din umbră ce urmează a fi întocmit de buzoianul Cătălin Predoiu, pentru că nu crede că este făcut pentru așa ceva.
„Cătălin Predoiu trebuie să prezinte Guvernul din umbră. Cum mi-ar sta aici să vă spun că vreau să schimbăm generația și acolo să fie doar din ăștia bătrâni. EU cred că se vor găsi resurse pentru o generație mai tânără. Nu mă tentează și de fapt eu cred că sunt un bun parlamentar, că asta este mai în firea mea”, a declarat președintele PDL Buzău.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Mai bine ar pleca verisoara- ta , iar nevasta-ta si-ar vedea de treaba ei si lucrurile s-ar imbunatati la pdl buzau.
    Nici dracu nu vine ca sa-si bata joc Cirjanca de el. Asta e un semnal de alarma pe care nu vrei sa-l vezi domnule colonel! Citi oameni au plecat din cauza lor? Si citi vor mai pleca! Dar sunteti ori orb ori pdl este SC Preda Srl?

  2. In primul rand, d-l Preda are dreptate ca sunt multi care asteapta sa nu mai fie la sefia partidului, dar inca nu s-a nascut persoana care sa poata sa il inlocuiasca- din toate punctele de vedere: cu calitati si defecte iar in al doilea rand se face o confuzie : cine este verisoara si cu ce a deranjat d-na Preda pe cineva la partid?!
    P.S. Eu nu am auzi de
    pana acum. Poate ma insel…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.