Cezar Preda obţine cel de-al treilea mandat de deputat, în urma redistribuirii. Surse politice susţin că liderul democrat liberal buzoian se salvează şi intră în Parlament, la redistribuire. Alături de Preda ar mai fi intrat în Parlament în urma redistribuirii mandatelor Elena Udrea, Vasile Blaga, Traian Igaş şi Roberta Anastase.
În cazul lui Cezar Preda, lucrurile au fost incerte, în urma votului din 9 decembrie. Parlamentarul de Buzău care a candidat pe Colegiul 7 Camera Deputaţilor, s-a clasat pe locul al doilea după candidatul USL, Marcel Ciolacu însă la Buzău partidul a obţinut un scor mai mic decât a luat formaţiunea la nivel de ţară, şi de aici, emoţiile politicianului privind obţinerea unui nou mandat de deputat.

C.D.

4 COMENTARII

  1. Mediteaza , oameni de lângă tine , strategie total gresita , eu te-am votat dar m-ai dezamăgit ,cel puțin in ultimile 2 zile ! Am văzut in campania te 7 oameni total haotici , resemnati !
    Copii de 13 ani …

  2. Daca oreda ar avea coloana vertebrala (ceea ce e foarte putin probabil), ar refuza mandatul. Chiar sa nu inteleaga ca nu mai poate aplica dictinul „daca voi nu ma vreti, eu va vreau!”???? Hai cezare, fii consecvent macar o data in viata si ai Curajul de a Preda mandatul care nu ti se cuvine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.