George SCUTARU si Cezar PREDA
Deputatul PNL, George Scutaru, și deputatul PDL, Cezar Preda, s-au arătat ferm convinși, duminică la închiderea urnelor, că viitorul președinte al românilor va fi Klaus Iohannis, cei doi precizînd că deși Buzăul este ”roșu” surpriza va fi mare la finalul numărării voturilor, diferența dintre Ponta și candidatul ACL urmând a fi mai mică decât se așteaptă social democrații.

” Indiferent de sforțările pe care le fac niște premianți de aici ca să ducă oameni la urne care să voteze Victor Ponta, indiferent de asta, Iohannis va fi președinte. V-am spus și în 2004 și în 2009 că Băsescu va fi președinte. Acum vă spun că Iohannis va fi președinte iar  Buzăul are datoria să participe la acest efort extraordinar de a schimba ceva, de a face o țară normală. Probabil că românii și-au văzut rudele din Germania, Anglia, Luxemburg, Spania, Italia că nu au putut vota. E de nepermis, dar cred că peste două săptămâni  diferența va fi mare pentru că Ponta nu mai are a ne spune nimic iar românii au de spus multe. România va fi o țară normală”, a spus Cezar Preda.

Parlamentarul democrat liberal a adăugat că la finalul numărării voturilor, diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis va fi de cel mult 5 procente.

”La Buzău am avut de înfruntat un PSD umflat, un PSD întărit prin ordonanța 55, dar cred că am făcut tot ce am putut pentru a face față  prigoanei. Cred că buzoienii vor arăta mai pregnant peste două săptămâni că vor schimbarea în bine a României. Dacă eu sunt în sediul partidului acum înseamnă că vom câștiga. Când se va lua și diaspora diferența de 4-5 la sută. E dărâmător. De marți această echipă de la această masă, noi care nu am dormit de-o lună vom dormi un pic liniștiți, alții nu vor mai dormi”, a mai spus Cezar Preda.

Și deputatul PNL George Scutaru s-a arătat convins că Iohannis va fi președintele țării.

”Votul de astăzi arată dorința românilor de a vota pentru o altfel de Românie,  o țară a  faptelor nu a vorbelor, au votat împotriva unui sistem corupt pe care Ponta, socrul său, Hrebenciuc și toată liota pornind de la prim ministru până la președinții de Consilii Județene, primarii, încearcă să-l instaureze la nivelul României. Sunt convins că Iohanis va fi președinte.  Suntem o echipă, o forță redutabilă iar  faptul că suntem aici demonstrează că PNL e și la Buzău o echipă puternică, o echipă sudată”, a declarat liderul PNL Buzău, George Scutaru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.