Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, încă vicepreședinte al formațiunii la nivel central, a declarat, sâmbătă, după anunțul că Emil Boc a câștigat un nou mandat la șefia partidului, că nu mai candidează pentru nici o funcție.

Preda, citat de Mediafax, a declarat că îl felicită pe Emil Boc pentru realegerea în funcţia de preşedinte al partidului, precizând, totodată, că el nu va mai candida pentru funcţia de secretar general al partidului şi pentru nici o altă funcţie. Preda a arătat că îl va sprijini pe Emil Boc, dar nu doreşte să încurce vreun susţinător din echipa acestuia.  „Nu trebuie să încurc vreun susţinător din echipa domnului Boc”, a spus Cezar Preda care își anunțase candidatura pentru funcţia de secretar general al PDL și pentru un post de vicepreşedinte al partidului.

Preda a anunţat, înaintea Convenţiei Naţionale a PDL, că, dacă Vasile Blaga nu câştigă funcţia de preşedinte, el îşi retrage candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului.

Emil Boc a obţinut un nou mandat de preşedinte al PDL din primul tur al alegerilor interne, înaintea finalizării numărării tuturor voturilor exprimate premierul având deja 854 de voturi, în timp ce Vasile Blaga are 498.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.