Urmărind parcursul deputatului buzoian din ultima vreme, vă propunem un sondaj. Aşadar…

28 aprilie 2011 – Cezar Preda: ”Echipa care susține moțiunea lui Emil Boc, membrii în Biroul Permanent Național al PDL au spulberat un mit. Săptămâna trecută, au pulverizat o filosofie de viață a PDL, ca partidul să fie al primarilor. Sunt nemulțumiri foarte mari, pentru că acest partid își lasă primarii acasă în ziua Convenției. E foarte grav pentru partidul nostru, întâlnim nemulțumiri în fiecare organizatie, pentru că primarii n-au dreptul să ia decizia cea mai importantă pentru un partid.”

 

29 aprilie 2011 – Cezar Preda: „Unitatea USL se menţine dacă va ieşi Emil Boc preşedinte. Odată cu alegerea lui Vasile Blaga preşedinte al PDL, USL are o mare problemă. Odată ce Blaga iese preşedinte sunt foarte mulţi liberali care doresc o alianţă de dreapta şi să iasă din alianţa de stânga.”

 

5 mai 2011 – Deputatul Cezar Preda spune că nu mai vrea funcții în partid dacă Vasile Blaga nu iese președinte al PDL

 

9 mai 2011 – Emil Boc, la Buzău, întrebat dacă îl suţine pe Cezar Preda pentru funcţia de secretar general PDL: „N-am înțeles întrebarea, alte întrebări mai aveți! întrebarea asta n-am înțeles-o”, a spus Emil Boc, în timp ce din spatele său, Ioan Oltean, cel care aspiră alături de Preda și Sulfina Barbu la postul de secretar general al PDL a spus: „Sunt eu aici, nu mai puneți astfel de întrebări.”

 

14 mai 2011 – Cezar Preda nu mai candidează pentru nicio funcţie în PDL

 

15 mai 2011 – Cezar Preda nu a mai participat la a doua zi a Convenţiei Naţionale a PDL. Un coleg spune presei că deputatul buzoian a preferat să plece acasă.

 

Sondaj în rândul cititorilor observatorulbuzoian.ro

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.