Cezar PREDA

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, este singurul candidat la alegerile pentru conducerea Organizației Județene Buzău. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă chiar de către Cezar Preda, care a anunțat că în lupta pentru fotoliul de președinte al partidului nu s-a mai înscris nimeni.
„Joi, la ora 17.00, vom avea alegeri la județ. Nu s-a mai înscris nimeni și pentru cei care anticipau că va mai fi cineva vă anunț că nu mai este. Sper să avem niște alegeri frumoase și fiecare să își vadă locul pe care trebuie să îl ocupe”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Totodată, Cezar Preda a anunțat că știe ce are de făcut la conducerea organizației județene, astfel încât PDL să crească până la alegerile ce vor urma. Mai mult, Preda a explicat că partidul din care face parte a început să crească în sondaje, dar și că, cel mai probabil, organizația PDL Buzău îl va sprijini pe Cătălin Predoiu în lupta pentru președinție.
„PDL începe să intre în cadență. Petru prima data am depășit PNL. Noi avem 19 și PNL are 18 la sută iar Cătălin Predoiu are în plus 8 procente față de luna trecută. Vom avea alegeri interne pe 30 noiembrie vom avea cinci secții de votare, în județ, se va veni și se va vota unul dintre cei trei candidați care vor veni să își prezinte în aceeași zi programele. Fiecare membru de partid are drept de vot și, pentru noi, buzoienii, e destul de simplu. Nu vreau să anticipez însă Buzăul este orașul unde s-a născut și a crescut domnul Predoiu așa că eu cred că el va fi susținut. Era mai greu dacă candida și doamna Udrea”, a declarat Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.