Circulatie Siriu
Circulaţia pe drumul naţional 10 care face legătura între Buzău şi Braşov care ar fi trebuit să fie oprită de duminică seară până luni dimineaţă din cauza unor alunecări puternice de teren, continuă să fie închisă și luni pentru că drumarii nu au reușit să curețe drumul de aluviuni..
Circulaţia pe DN 10 Buzău – Braşov a fost oprită inițial în cursul zilei de sâmbătă pe perioade scurte de câte 30 de minute iar  de duminică seară de la ora 20.00 până luni dimineaţă la ora 7.00 drumul a fost închis  în zona barajului de la Siriu pentru eliberarea carosabilului.

Aluviunile au continuat să cadă și în cursul nopții și responsabilii cu întreținerea drumului au hotărât, luni dimineață, să mențină închisă calea spre Brașov închisă până la remedierea situației. Șoferii care intenționează să ajungă la Brașov prin Pătârlagele, Nehoiu și Siriu sunt deviați acum pe o rută ocolitoare din localitatea Cislău către Vălenii de Munte.

Pe DN 10 Buzău – Braşov, în zona barajului Siriu, frecvent sunt probleme de trafic din cauza rocilor care se desprind de pe versantul aflat pe marginea durmului sau a aluviunilor care se scurg de pe munte şi ajung pe carosabil. Fenomenul se produce în principal la venirea primăverii, în timpul fenomenului de îngheţ sau atunci când în zonă plouă puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.