Migrări politice, ascensiuni surprinzătoare în carieră, „nunta secolului” la Buzău, lupte interne pentru şefia partidului, lupte externe pentru şefia Consiliului Judeţean – acestea ar fi numai câteva dintre episoadele care au ţinut atenţia publică orientată către una dintre cele mai notorii familii de politicieni din Buzău, al cărei cap este (încă) pesedistul Victor Mocanu, preşedintele CJ Buzău. Cetăţeanul nu şi-a pierdut timpul degeaba asistând la spectaculoasa reprezentaţie publică şi a transformat în „folclor urban” creaţiile mediatice. Persoanele publice devin personaje amintind de legendele sau baladele de altădată. Iată cum comentează un cititor, sub evidentul pseudonim „Adrian Mocanu”, articolul Candidatul USL la Consiliul Județean, Cristi Bîgiu: ”Atacul lui Victor Mocanu la adresa mea s-a transformat într-o problemă personală”:

 

„Adrian Mocanu”: „Dragi conceteteni, vreau sa va zic ca tata are tot dreptu sa fie el candidat, ca a facut multe lucruri bune in judet.Si ce daca a mai facut si el greseale, doar e omeneste.Faptul ca e un om de treaba e demonstrat deja.Pe mine ma aranjat calumea, sunt si io deputat, deci famila noastra e una care cunoaste si chiar stie problemele care exista in tara.Si va mai zic o treba, tata a fost la Bucuresti si ia dat lu Dragnea bani multi s-al sustina.Asa ca poate sa se dea peste cap aia de la pnl, tot tata candideaza.
PS…daca e vreo greseala in text, am scris in graba, din avionu meu personal, dupa aifonne, nu e alta problema, da? sa fim bine intelesi.”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.