soc_fructe

Autorităţile judeţene, Poliţia şi OPC-ul în alertă maximă în urma unei sesizări conform căreia pe DN 10 se vând fructe de boziu pe post de afine. Imediat, autorităţile au intrat în alertă şi au declanşat controale.
Inspectorii OPC au găsit pe DN 10 între Ciuta şi Unguriu mai mulţi indivizi care vindeau soc pe post de afine, însă nu au descoperit şi vânzătorii de fructe de boziu. Asta nu exclude varianta ca la un moment dat pe marginea şoselei să fi fost scoase la vânzare şi astfel de fructe, toxice pentru organism. Inspectorii OPC au confiscat 16 kilograme de soc vândut pe post de afine şi au aplicat amenzi în cuantum de un miliard de lei vechi.
De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări pe aceeaşi şosea, în dreptul localităţilor Măgura, Vipereşti şi Cislău, aplicând 16 sancţiuni contravenţionale la legea privind protejarea populaţiei de comerţul ilicit.
Oamenii legii i-au amendat pe indivizii care vindeau soc pe post de afine cu suma totală de 150 de milioane de lei vechi şi le-au confiscat marfa, aproape 50 de kilograme de fructe de soc.
Ca mod de operare, indivizii încercau să-i păcălească în special pe şoferii cu numere de înmatriculare din alte judeţe.
C.D .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.