Madalin

Copilul de 12 ani din satul Zorești dispărut de la domiciliu în urmă cu două săptămâni a fost găsit de polițiști și dat în grija  familiei. Minorul a fost luat, la ocazie, de pe raza comunei Vernești , de un bărbat din Măgura care i-a oferit hrană și  acoperiș deasupra capului.
Puștiul, care făcea autostopul cu intenția de a ajunge în localitatea Viperești la niște rude, a fost luat în mașină de bărbatul din Măgura care l-a oprit peste noapte la locuința sa dat fiind că afară se întunecase. Mulțumit de cum a fost tratat, la ivirea zorilor, copilul nu a vrut să mai plece și a rămas la locuința bărbatului din Măgura care l-a îngrijit corespunzător. După două zile, polițiștii au dat de urma copilului și l-au redat familiei, sfătuindu-l să nu mai repete aventura.
Minorul din Zorești nu se află la prima pățanie de acest gen. Dat fiind că a mai plecat de acasă și cu alte ocazii, părinții au anunțat cu întârziere dispariția sa gândindu-se că, așa cum s-a întors de fiecare dată, povestea se va repeta. Astfel, dispariția puștiului problemă a fost anunțată cu o întârziere de 2 săptămâni.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.