Cristi Romanescu a fost votat preşedinte interimar unic al organizatiei judetene a PNL Buzău în sedinţa Biroului Politic National al PNL, care a avut loc luni, la ora 13.00. De asemenea, Biroul Politic Naţional a decis dizolvarea Comitetului Judeţean Executiv de la Buzău, organismul care conducea practic filiala judeţeană a PNL.

Urmează ca noul preşedinte să își convoace colegii de partid pentru a desemna un nou comitet judeţean executiv.

Contactat telefonic, noul președinte al PNL, Cristi Romanescu, a declarat pentru Observatorul Buzoian că a convocat deja o întâlnire cu membrii de partid care trebuie să identifice până mâne oamenii pentru constituirea unui nou Comitet Județean Executiv.

„Am fost desemnat președinte unic interimar și am convocat deja o întâlnire cu colegii din PNL și cel mai probabil mâine vom desemna un nou Comitet Județean Executiv. Va trebui să fie un organism puternic u care să reconstruim PNL și să îl ducem acolo unde îi este locul”, a declarat Cristinel Romanescu, noul președinte interimar al PNL.

Desemnarea rapidă a noului for de conducere al organizației județene a PNL este motivat de faptul că Romanescu, care este și președintele Federației Române de Tenis de Masă pleacă, miercuri, împreună cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Rio și va lipsi o perioadă mai lungă de timp.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.