Numarul sesiunii de lansare a apelului de selectie: 04/10.07.2013 GAL “Ecoul Campiei Buzaului”.

 

Grupul de Actiune Locala „Ecoul Campiei Buzaului” anunta prelungirea apelului de selectie astazi, 27.08.2013 aprobat prin Decizia Consiliului Director nr. 8 din 27.08.2013, pentru urmatoarele Masuri din PNDR – Axa IV LEADER:

 

–       Masura 421 –  „Implementarea proiectelor de cooperare”;

 

  1. 1.      Proiectele se vor depune in perioada 01.08.2013 – 13.09.2013, la sediul GAL „Ecoul Campiei Buzaului” din incinta Primariei Orasului Pogoanele, Strada Unirii, nr. 18, Judetul Buzau, zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00- 15.00, data limita de depunere fiind 13.09.2013 inclusiv.

 

  1. 2.      Fondurile disponibile pentru Masura 41Axa IV LEADER pentru acest apel de selectie sunt:

 

Masura 421 – „Implementarea proiectelor de cooperare” – fondurile totale nerambursabile sunt in valoare de 80.000 euro, din care suma maxima nerambursabila pentru finantarea unui proiect este de 20.000 euro;

 

  1. 3.      Modalitatea de desfasurare a procesului de selectie este prezentata in continuare:

–          Rezultatul procesului de selectie preliminar (raportul de selectie intermediar) va fi publicat la sediul GAL“Ecoul Campiei Buzaului”  si pe site-ul – www.galecb.ro.

–          In termen de 3 zile lucratoare de la publicarea raportului de selectie intermediar se vor transmite solicitantilor notificari cu privire la selectarea/neselectarea proiectelor depuse.

–          Solicitantii care au fost notificati de catre GAL „Ecoul Campiei Buzaului” ca proiectele acestora nu au fost selectate, pot depune contestatii la sediul GAL din incinta Primariei Orasului Pogoanele, Strada Unirii, nr. 18, Judetul Buzau, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea notificarii sau in maximum 10 zile lucratoare de la publicarea pe pagina web a GAL a raportului de selectie intermediar.

–          Contestatiile depuse vor fi solutionate de o Comisie de Contestatii, membrii acesteia fiind diferiti de cei existenti in Comitetul de Selectie a proiectelor.

–          Publicarea Raportului Comisiei de Solutionare a Contestatiilor se va face la sediul GAL si pe site-ul www.galecb.ro.

 

  1. 4.      Documentele justificative pe care trebuie sa le depuna solicitantul o data cu depunerea proiectului sunt prezentate in fisa masurii din PNDR si Ghidul Solicitantului aferente masurii in care se incadreaza proiectul, in vigoare la data lansarii apelului de selectie, care sunt disponibile pe www.apdrp.ro.

 

  1. 5.      Solicitantii de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurii respective, in vigoare la data lansarii apelului de selectie.

Solicitantii vor folosi Ghidul Solicitantului aferent masurii in care se incadreaza proiectul, in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro). Prevederile Ghidului  Solicitantului se completeaza cu reglementarile cuprinse in Manual de Procedura aferent masurii si cu Notele si Clarificarile emise de APDRP si publicate pe site-ul www.apdrp.ro.

 

  1. 6.      Procedura de selectie aplicata de Comitetul de Selectie GAL (descrierea criteriilor de selectie specifice GAL  si punctajul acordat pentru fiecare criteriu si punctajul minim pe care trebuie sa-l obtina un proiect pentru a fi selectat) este prezentata in cadrul anexei 1.

 

  1. 7.      Publicarea Raportului de Selectie Final (dupa solutionarea contestatiilor) se va face la sediul GAL si pe site-ul www.galecb.ro. De asemenea GAL va instiinta, in scris, solicitantii asupra rezultatelor procesului de evaluare si selectie.

 

  1. 8.      Modelul declaratiei prin care beneficiarul se angajeaza sa raporteze la GAL toate platile aferente proiectului selectat, ce vor fi efectuate de APDRP catre beneficiar este prezentat in anexa 2.

 

  1. 9.      Pentru informatii suplimentare, Grupul de Actiune Locala „Ecoul Campiei Buzaului” va pune la dispozitie un birou de relatii cu publicul, deschis de luni pana vineri in intervalul orar  9.00-15.00, la sediul  GAL „Ecoul Campiei Buzăului” din incinta Primariei Orasului Pogoanele, Str. Unirii nr. 18, Judetul Buzau.

Ne puteti contacta, de asemenea, si la numarul de telefon 0238.552.006 sau prin e-mail: leader@galecb.ro sau contact@galecb.ro.

 

Reprezentant legal,

Georgeta Bisoceanu

Vezi aici anuntul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.