Premiile concursului de creație literară Vasile Voiculescu s-au decernat, vineri, la Casa Memorială a scriitorului din comuna Pârscov.
Președintele Consiliului Județean., Petre Emanoil Neagu a fost prezent la festivitate și a înmânat Marele Premiu în valoare de 1 500 de lei Magdei Ursache (Iași), pentru volumul „Noi vrem Cuvânt! sau alte feluri de cenzura”.
La rândul său, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a înmânat premiul național „Vasile Voiculescu” poetului Dumitru Pană pentru volumul de poezie „Lakonika”.
Premii au mai primit și M.B. Ionescu-Lupeanu (București), pentru volumul de proză „Strigoii lui Șuțu”, Paul Negoiță (Buzău), pentru volumul „Marchitanii Roșii”, Robert Șerban (Timișoara), pentru volumul de poezie „Puțin sub linie”, Gina Zaharia (Buzău), pentru volumul de poezie „Talazuri”, Nicolae Băciuț (Târgu Mureș), pentru volumul de poezie „La taclale cu Dumnezeu”, Lucian Manole (Botoșani), pentru volumul de proză „ELENA ZBANT – un pictor al inimii sacre”, Constantin Ciurea (Buzău), pentru volumul „Maidanul dintre cele două lumi” (debut în roman) și Alexandru Țiclea (București), pentru volumul „Bârfa, hrana noastră cea de toate zilele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.