Dan TULPAN

Partida din deplasare cu liderul clasamentului, Viitorul Axintele este pentru mulţi dintre jucătorii Gloriei Buzău cea mai importantă din cariera lor. Evident, din moment ce o victorie, singura variantă luată în calcul de formaţia buzoiană ar echivala cu promovarea acesteia în Liga a II-a.
Pe lângă faptul că ar putea rămâne în istoria clubului, dacă se poate spune aşa, un alt motiv pentru care elevii lui Marian Roşu sunt hotărâţi să facă meciul vieţii, vineri pe terenul ialomiţenilor îl constituie şi recompensa financiară. Astfel, în cazul unei promovări, jucătorii Gloriei Buzău au o primă specială de 6000 RON, după cum a precizat preşedintele clubului Dan Tulpan.
,,Baieţii trebuie în primul rând să joace şi să câştige pentru a putea îndeplini obiectivul. Şi bugetul de care va beneficia echipa(n.r.25 miliarde lei vechi) este unul mobilizator şi le-am arătat negru pe alb că beneficiază de bani iar ei trebuie să muncească să-i ia. Dacă vor reuşi să promoveze vor încasa câte 60 milioane de lei vechi, fiecare în funcţie de cât a jucat”, a declarat conducătorul grupării din Crâng, Dan Tulpan.

Adrian SOAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.