Conducerea Consiliului Județean a încercat să aducă primăvara, oferind flori doamnelor din Buzău

0
388

Întâlnire inedită, joi de 1 martie, a doamnelor și domnișoarelor, aflate la cumpărături în centrele comerciale din nordul orașului, cu șefii județului, care au marcat Ziua Mărțișorului, ca în fiecare an, dăruind o mică bucurie reprezentantelor sexului frumos. De aceeași bucurie au avut parte și toate angajatele din instituțiile subordonate Consiliului Județean, cărora le-au înmânat flori aducătoare de primăvară și vremuri însorite șefii miniparlamentului județean.
Cu ocazia Mărțișorului, mai marii județului, respectiv președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și vicepreședinții Adrian Petre și Romeo Lungu, le-au oferit doamnelor ce le-au ieșit în cale trandafiri dar și multe gânduri bune, acum la început de primăvară când toată natura renaște.
„Dorim tuturor doamnelor și domnișoarelor un gând bun, o primăvară frumoasă, un zâmbet și pentru că este început de primăvară, multă sănătate”, a spus Petre Emanoil Neagu.
După o primă oprire la centrele comerciale din nordul orașului, „mesagerii primăverii” au mers în instituțiile aflate sub tutela Consiliului Județean, respectiv, DGASPC, Spitalul Județean, Biblioteca Județeană, Teatrul George Ciprian, Centrul Județean de Cultură și Artă, Muzeul Județean, unde nu au lăsat nicio angajată fără o floare de Mărțișor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.