imagine de arhivă

Iarna grea, anunțată de meteorologi, îi pune într-o oarecare măsură pe gânduri pe conducătorii județului care se află deocamdată în faza de organizare a licitației pentru deszăpezirea drumurilor județene. Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, recunoaște că lucrurile ar fi putut fi mai avansate însă dă asigurării că de anul viitor situația va fi cu totul alta.
„Se preconizează într-adevăr o iarnă grea. Licitația este în curs de derulare. Poate ar fi trebuit să fie mult mai aproape de finalizare în această perioadă a anului cum poate ar fi trebuit să fie și licitația cu cornul și laptele. Sunt convins că de la anul, împreună cu domnii vicepreședinți, vom organiza aceste lucruri din timp. Noi ne vom pregăti și sperăm să nu fie probleme în județ pentru că nu sunt la prima întâlnire de acest fel, căci din 2005 de când am ajuns prefect am gestionat bine tot felul de situații de urgență. Sper totuși să nu fie o iarnă chiar atât de grea ”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Oricum, în acest an, responsabilii județeni se vor uita mult mai atent la dotarea tehnică a firmelor care vor participa la licitație pentru a nu se mai repeta situația din urmă cu un an când utilajele potrivite lipseau cu desăvârșire din teren iar unele drumuri au stat închise chiar și trei săptămâni lăsând comunități întregi izolate.
„Vom fi mai atenți la dotarea tehnică pentru că anul trecut s-a vorbit tot timpul despre un anumit număr de utilaje care acționau pe teren iar eu sunt convins că ele nu au fost într-un număr atât de mare”, a precizat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.