Direcția Agricolă Buzău a rămas fără șef după decizia ministerului de resort de a-l trimite pe actualul director, inginerul Cosmin Florea, la Satu Mare. În locul său, la Buzău ar fi urmat să vină directorul Direcției Agricole Tulcea, Vasile Gudu, însă acesta din urmă a procedat întocmai cum sperau şi cei din conducerea ministerului dându-și demisia. Gudu ar fi transmis la noul loc de muncă unde ar fi trebuit să se prezinte decizia sa de renunțare la funcția de conducere, dat fiind că a fost desemnat candidat pentru o funcție de deputat din partea PDL Tulcea.
La rândul său, inginerul Cosmin Florea, aflat până la jumătatea săptămânii trecute în fruntea Direcției Agricole Buzău, nu a luat încă o decizie în ceea ce privește acceptarea sau renunțarea la funcția oferită la conducerea Direcției Agricole din Satu Mare. În prezent, Florea se află în concediu medical iar după expirarea acestei perioade urmează să ia o decizie în acest sens.
Cel mai probabil, situaţii similare se regăsesc în întreaga țară după ce ministrul Agriculturii a decis să-i rotească pe şefii direcţiilor agricole prin toată țara, doar, doar îşi vor da demisia şi vor lăsa locul cui trebuie. Reamintim că ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a decis la jumătatea săptămânii trecute rotirea șefilor de direcții agricole din întreaga țară pentru a-i determina pe aceștia să demisioneze și astfel să își poată instala pe funcții oameni apropiaţi partidului pe care îl conduce.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.