Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, împreună cu Șeful Statului Major General,  generalul Nicolae Ciucă au vizitat marți dimineață mai multe unități militare din Garnizoana Buzău. Vizita  efectuată de conducerea M.Ap.N. nu a fost una anunțată, cei doi conducători aflându-se în trecere prin Buzău pentru a participa la Mărăști, la manifestările prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la luptele purtate de Armata României în Primul Război Mondial.

Cei doi oficiali au descins prima dată la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, structură condusă până în urmă cu 4 ani chiar de generalul Nicolae Ciucă. Aici, actualul comandant, generalul de brigadă Gheorghe Vișan, a prezentat o sinteză a activităților și misiunilor marii unități și concluziile rezultate în urma participării militarilor din subordine la exercițiul SABER GUARDIAN-17, cel mai mare exercițiu multinaţional desfăşurat în România.

De la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” cei doi oficiali M.Ap.N. s-au deplasat în Parcul Crâng unde au vizitat Brigada de Informații Militare “Mareşal Alexandru Averescu” și Batalionul 620 Operații Speciale „Băneasa-Otopeni” și Centrul de instruire pentru Operații Speciale „General-maior Grigore Baştan” unde au luat act de misiunile efectuate de militarii acestor unități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.