Conservatorii buzoieni sunt dispuși să accepte în rândurile lor politicieni nemulțimiți, proveniți de la alte partide. Pentru aceasta, președintele Gheorghe Vlase îi invită în partid pe oamenii politici supărați din cauza acțiunilor întreprinse de partidele în care activează, lăsând loc interpretărilor că astfel de persoane ar putea veni și din interiorul USL.
”În acest moment, Partidul Conservator este într-o creștere susținută, vin tot mai mulți oameni să se înscrie la noi în partid. Așteptăm și pe ceilalți nemulțumiți din alte partide pentru că sunt oameni foarte buni care au calitate si care sunt înlăturați din anumite zone pe anumite pretexte și diferite criterii politice”, a declarat, ieri, interimarul de la PC, Gheorghe Vlase.
Pentru că descrierea se potrivea într-o oarecare măsură cu cea a președintelui Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, nemulțumit la rândul său de decizia luată de șeful de partid în privința candidaturii la Consiliul Județean, președintele P.C. a fost întrebat dacă propunerea îl vizează și pe șeful miniparlamentului județean.
Pus în fața unei întrebări delicate, conservatorul Gheorghe Vlase a refuzat să comenteze o asemenea variantă: ”Nu. Nu m-am gândit la acest nivel si cred că ar fi trebuit să precizez nivelul. Nu aș vrea însă să comentez mai mult pe această temă”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.