Gheorghe Vlase, lider PC Buzău
Gheorghe Vlase, liderul PC Buzău pe făraș?

În lipsa unor lideri capabili să se impună în teritoriu, mai marii Partidului Conservator își caută conducători noi printre aleșii din Parlament. La nivelul județului Buzău singurul conservator aflat într-o funcție mai de ”doamne ajută”, este consilierul județean Gheorghe Vlase, care este la acest moment și conducătorul organizației județene. Vlase a încercat, fără succes, să își impună oameni la conducerea diverselor instituții, iar acum, văzând că nu are succes se mulțumește să-i țină pe post pe actualii directori de deconcentrate, sprijinul nefiind chiar dezinteresat. Drept urmare, conservatorii din Capitală par să se orienteze către alți oameni capabili să facă politica partidului la Buzău.

Constantin POPA si Gheorghe COMAN
Senatorul Constantin POPA și deputatul Gheorghe COMAN posibili înlocuitori ai lui Vlase

Primii vizați sunt bineînțeles parlamentarii aleși în urma scrutinului din decembrie iar la Buzău, vorbim de doar de 3 aleși care nu provin din USL. Cum deputatul Cezar Preda iese din opțiunile conservatorilor de la București, singurele variante luate în calcul sunt cea a senatorului Costel Popa și a deputatului Gheorghe Coman, ambii aleși pe listele PP-DD. Se pare că cei doi au fost deja contactați de liderii PC însă o decizie în acest sens nu a fost luată. Chiar și așa, președintele conservatorilor buzoieni, Gheorghe Vlase, pare că trăiește o senzație de „deja vu”, dat fiind că în urmă cu doar 2 ani a fost înlocuit din funcție de un alt parlamentar, senatorul, la acea vreme, Ion Vasile. Rămâne de văzut în perioada următoare dacă „frica” lui Gheorghe Vlase de senatorii buzoieni este sau nu justificată.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Sinteti eronat informat domnule Sterian.Se pare ca articolul de mai sus este o comanda politica.Nici un lider PC de la Bucuresti nu i-a cautat pe cei doi parlamentari ai PP-DD de Buzau,ei se autopropun la Bucuresti.Partidul Conservator este deschis pentru toti cetatenii acestei tari ce au principii sanatoase si calitate umana .Ramine de vazut ce se va intimpla cu domnii mentionati in articolul dumneavoastra.Ca o parere personala Partidul Conservator ar avea de suferit la imagine prin venirea acestor doi domnii in organizatia de la Buzau

  2. Domnul Gheorghe in primul rand invatati sa scrieti in limba romana si apoi sa va dati cu parerea asupra unor oameni pe care nu ati avut onoarea sa ii cunoasteti.Din cate stiu eu(bine informata) nu au nevoie sa se autopropuna nicaieri.Daca stam bine sa ne gandim acest PC in jud.Buzau nu a avut si nici nu va avea un mare succes.Nu vreau sa par pepededista insa acest partid cu aceasta conducere „escroaca” e pe cale de disparitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.