rămâne de văzut cum se vor înțelege cei doi conservatori buzoieni

 

Fostul președinte al Partidului Conservator Buzău, Gheorghe Vlase, a fost desemnat de la Centru candidat pentru Primăria municipiului Buzău și va reprezenta partidul în sondajele ce vor fi demarate în interiorul USL Buzău. Vlase a concurat pentru acest post cu fostul prefect al județului Buzău, Valeriu Ungureanu, venit în rândul conservatorilor buzoieni odată cu preluarea de către Ion Vasile a funcției de președinte interimar al Organizației Județene a PC.

Desemnarea de la București a lui Gheorghe Vlase pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău nu pică deloc bine pentru președintele interimar, Ion Vasile, care l-ar fi preferat pe această funcție pe fostul și actualul coleg de partid. Pe de altă parte, conservatorul Valeriu Ungureanu a declarat că nu și-ar fi dorit, oricum, acest post, pentru că ”are de crescut nepoți” și a acceptat competiția cu Gheorghe Vlase doar pentru a face pe plac anumitor membri de partid.

Chiar și așa, victoria lui Vlase, politician dintr-o altă generație, și lipsa aparițiilor publice a senatorului Ion Vasile din ultima vreme, vine să întărească zvonurile conform cărora liderul conservatorilor buzoieni ar fi primit recomandări de la Centru să stea ceva  mai retras şi să nu-şi mai atace colegii de alianţă.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. SI voi ,si gXX aia de la pufu sunteti niste mincinosi si vreti sa manipulati opinia publica, se pare ca fara ion vasile nu mai aveti ce comenta,si nici cautare,cit despre faptul ca nu stiu ce nu mai are voie sa faca imi este greu sa cred ca asa cum este cunoscut ,nu este omul sa accepte asemenea interdictii,..si mai este ceva cred caeste singurul politician local care nu a platit si v a plati vreodata mercenari din presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.