Consilierii municipali, sau cel puțin o parte dintre aceștia, care nu au făcut parte din vechiul deliberativ nu mai beneficiază de tablete și abonament la internet plătit din banii municipalității.

Problema nu este cauzată de vreo decizie de reducere a costurilor ci de faptul că vechii aleși municipali nu au mai predat la Primărie tabletele primite la început de mandat din rațiuni economice și ecologice. Practic, în 2012 Primăria a decis să doteze aleșii municipali cu tablete pentru a nu mai nevoită să tipărească mii de pagini cu proiectele de hotărâri ce urmează a fi supuse dezbaterii plenului.

Întrebat de reprezentanții presei unde sunt tabletele pe care consilierii ar trebui să le aibă pe mese, primarul Constantin Toma a declarat că nu știe dar că acestea trebuie recuperate, așa cum prevede un raport al Curții de Conturi.

„Tabletele sunt cuprinse într-o decizie a Curții de Conturi inclusiv cu indicarea responsabililor care se fac vinovați de cheltuirea acestor sume . Vom da curs deciziei Curții de Conturi și vom dispune aducerea tabletelor înapoi sau să plătească contravaloare acestora. Consilierii susțin că tabletele nu mai sunt la ei”, a declarat primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.