Președintele CJ, Petre Emanoil Neagu: „Reabilitarea podului de la Vadu Pașii va demara în această primăvară”

0
1368

După ani buni de așteptări și întârzieri legate ba de lipsa banilor, ba de lipsa avizelor necesare, autorităţile județene promit că în această primăvară vor demara lucrările de reabilitare ale podului de la Vadu Pașii.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că în ultima vreme s-au făcut noi demersuri către Ministerul Culturii pentru a fi eliberat și ultimul aviz necesar începerii lucrărilor dat fiind că podul este monument istoric. Cel mai probabil o decizie în acest sens se va lua la începutul lunii martie atunci când la Ministerul Culturii este programată o întâlnire a comisiei care trebuie să stabilească condițiile în care se va permite reabilitarea podului închis din anul 2005 după ce a fost șubrezit de inundații.

Și chiar dacă anii anteriori se vorbea despre posibilitatea construirii unui nou pod de la zero, autoritățile județene spun că decizia finală a aparținut Ministerului Culturii și că  reabilitarea se va face pe vechea structură.

„Lucrările la podul de la Vadu Pașii vor începe în această primăvara. S-a luat legătura cu Ministerul Culturii, s-au făcut niște modificări pe care nu le puteam face noi și până la urmă s-a decis refacerea podului pe vechea structură”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.