Consilierul municipal independent Constantin Ionescu a adresat prefectului județului Buzău o scrisoare deschisă prin care solicită Instituției Prefectului să ia măsuri față de refuzul primarului Constantin Toma de a promova pe ordinea de zi a ședințelor CLM proiectele de hotărâri inițiate și depuse de consilierii opoziției.

„Împreună cu alți 9 consilieri locali municipali, am inițiat și semnat un număr de 5 proiecte de hotărâri, de interes public, pe care le-am depus la Primăria Municipiului Buzău în vederea dezbaterii publice, completării și introducerii pe ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local Municipal. Până la acest moment , nici unul din cele 5 proiecte nu au fost introduse pe ordinea de zi a CLM deși au fost supuse dezbaterii publice pe sie-ul Primăriei” se arată în scrisoarea deschisă adresată Instituției Prefectului.

De asemenea, consilierul independent solicită prefectului Carmen Ichim să analizeze situația și să dispună măsuri în conformitate cu Legea administrației publice locale.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi trebuit să-l întrebați pe consilierul Companiei de Apă ce vizează proiectele acelea, când le-a avut în dezbatere publică să vedem și noi ce-i trece prin tărtăcuță. Unul dintre proiecte viza scutirea bebelușilor de la plata cheltuielilor de curățenie pe scara blocului, ridicarea gunoiului și plata liftului. Ei bine, problema a fost rezolvată de deputatul liberal Luchian a cărui lege a fost deja votată de parlament luna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.