Odată cu încălzirea vremii Consiliul Județean a demarat lucrările de asfaltare a drumurilor aflate în administrare. Astfel, un prim sector de drum pe care drumarii au început deja lucrările este DJ 203D drum care face legătura între comuna Smeeni și orașul Buzău.
Marți, președintele Consiliului Județean, a mers să vadă la fața locului cum decurg lucrările și a făcut apel la participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere pentru neplăcerile create pe perioada lucrărilor.

1 COMENTARIU

  1. La noi la Berca toate drumurile sunt praf (pardon… gropi). Nus’ ce se intampla cu primarul nostru, da nu mai este sprijinit nici de partid, nici de consilieri, nici de …, nici….S-a apucat saracu (asa cum pozeaza in declaratia de avere!) sa plombeze gropile din centrul comunei cu mortar facut in roaba ( ca aia cu sampania …) si ca sa le semnalizeze au pus pietre si caramizi ca sa faci slalom printre ele. E de rasu-plansu! Dar ce te faci cu drumul spre Sapoca, spre Joseni si chiar spre Ratesti unde multi turisti de Paste si de 1 mai au facut pene si l-au injurat de mama ( ca de tata…), ca n-au stiut ca nu-s drumurile lui. Da vorba cantecului: drumurile noastre poate/se vor pietrui vreodata/drumurile fac averea/ca si banii fericirea!
    Si uite asa primarul Dobrita s-a gandit cu sfatuitorii de taina (Unguranu-Nedelcu-Tobos) ca e mai bine sa stai pe drumuri decit in primarie si in primele luni de mandat si dat cateva tunuri mari (alea micile intra la neglijenta si nu la abuz in serviciu!)
    Tunul nr. 1 Reabilitare drum spre Pacle prin plimbat piatra dus- intors (180 000 ron sub pragul propus de Iordache la ordonanta! ), fara receptie si fara votul PNL. Comision: un autoturism Skoda adus direct din Germania. Traiasca nasu mare Tobos, n-a mancat, n-a baut si fara remorca!
    Tunul nr. 2 Rigola betonata prin curtea administratorului societatii ,,Amenajare Peisagistica Berca” aprobata in bugetul local prin hotarare de Consiliu . Comisionul? Nunta, dar de nunta si de cununie, ca a lasat-o cu buzele umflate pe nasa vecina printre piersici si paraguai. Vorba lu don Juan de Plestesti:pe mine nici-o femeie nu m-a refuzat! Telenovela continua: las plesesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.