Consiliul Județean a oferit, miercuri,  flori pentru doamnele și domnișoarele aflate într-un centru comercial din municipiu. După orele prânzului, președintele Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre au venit în centrul comercial situat în nordul orașului unde au oferit doamnelor și domnișoarelor câteva sute de trandafiri cu ocazia Zilei de 1 Martie.

„Astăzi este 1 Martie, o zi cu mare simbolistică, o nouă trezire la viață, natura reînvie și noi românii avem o tradiție, este Mărțișorul, este o lună care este a doamnelor noastre, soțiilor, copiilor, mamelor noastre și nu am făcut decât un gest simbolic să transmitem un mesaj de sănătate, prosperitate de speranță și de zâmbet doamnelor din Buzău. Urez tuturor doamnelor un călduros La mulți ani!”, a spus președintele Consiliului Județean Buzău Petre Emanoil Neagu.

5 COMENTARII

  1. […] Consiliul Județean a oferit, miercuri,  flori pentru doamnele și domnișoarele aflate într-un centru comercial din municipiu. După orele prânzului, președintele Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre au venit în centrul comercial situat în nordul orașului unde au oferit doamnelor și domnișoarelor câteva sute de trandafiri cu ocazia Zilei de 1 Martie, scrie observatorulbuzoian.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.