Azi a avut loc prima sedinta ordinara din actualul mandat al consilierilor judeteni buzoieni, sedinta ce a avut pe ordinea de zi trei puncte.

Primul a vizat stabilirea componentei celor cinci comisii de specialitate, sens in care reprezentantii fiecarei formatiuni politice au facut propuneri din randul consilierilor afiliati. Intrucat propunerile facute au fost aprobate iar cei desemnati s-au declarat de acord sa faca parte din respectivele comisii, s-a luat apoi o pauza de circa 20 de minute, timpul necesar formalitatilor pentru constituirea noilor comisii si desemnarea presedintilor.

Sedinta s-a reluat apoi, pentru a fi supuse la vot celelalte doua proiecte aflate pe ordinea de zi, primul referitor la cea de-a treia rectificare abugetului judetului si ultimul facand referire la participarea consilierilor la cursuri de perfectionare.

Ambele proiecte au fost aprobate, cu mentiunea ca la cel referitor la rectificarea bugetara, consilierii PNL au cerul explicatii pentru faptul ca proiectul prevedea o noua alocare de 1,25 de milioane de lei pentru alimentarea cu energie a noii maternitati, in conditiile in care unitatea este deja data in folosinta.

Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean a precizat ca este vorba de ultima transa de fonduri alocate pentru constructia noii maternitati, banii fiind destinati unei a doua etape a alimentarii cu energie electrica ce vizeaza o linie speciala de rezerva, care sa poata fi folosita in caz de avarie a liniei principale si care nu putea fi instalata decat dupa darea in folosinta a unitatii medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.