Consiliul Județean Buzău organizează împreună cu Primăria municipiului Chișinău „Zilele Municipiului Chișinău la Buzău”, o manifestare cultural artistică ce se v a întinde pe durata a trei zile.

„Avem o înfrățire cu municipiul Chișinău și de când s-a materializat am promis că vom avea niște activități împreună. Dacă pandemia p să ne lase o să avem prima astfel de manifestare cultural artistică „Zilele Chișinăului la Buzău” în perioada 12-18 septembrie iar noi CJ Buzău cu Primăria Chișinău și sectorul Botanica am demarat realizarea, la Chișinău, a unui scuar ce se va numi Nicolae Titulescu. Au fost alese zilele de 16 și 17 septembrie pentru că atunci au disponibilitate artiștii din Republica Moldova. Este un lucru inedit pentru că artiști de renume vor veni fără a percepe nici un fel de taxă. A fost o înțelegere între mine și primarul municipiului Chișinău și nu vom plăti prestațiile acestora. Bineînțeles că va trebui să fim niște gazde bune și să le oferim cazare și toate cele necesare”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Debutul manifestării va fi pe data de 16 septembrie în jurul prânzului la Monteoru dar manifestările din cadrul evenimentului se vor desfășura și la Buzău la Galeriile de Artă, Muzeul Județean și Biblioteca Județeană conform programului de mai jos.

Accesul la concerte va fi permis conform regulilor sanitare în vigoare pentru persoanele vaccinate, care au trecut prin boală mai devreme de 180 de zile, sau care prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sau  rapid  de maxim 24 de ore. Pentru persoanele care nu îndeplinesc condițiile sanitare și doresc să participe la concertele desfășurate la Sărata Monteoru  Consiliul Județean va asigura testarea gratuită cu teste rapide antigen în zona desfășurării manifestărilor.

De asemenea, Consiliul Județean Buzău va asigura gratuit transportul către localitatea Sărata Monteoru cu autobuze supraetajate care vor pleca din oră în oră de la Buzău și Sărata Monteoru  în zilele de 16 și 17  septembrie între orele 11.00-19.00.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.