Drum Colti

Drumul dintre Pătârlagele și Colți va intra în acest an în reabilitare cu bani de la bugetul propriu al Consiliului Județean Buzău. Administrația Județeană a solicitat primăriilor Pătârlagele și Pănătău predarea în administrația Consiliului Județean Buzău a unor porțiuni de drumul ce leagă DN 10 de comuna Colți tocmai pentru a putea aloca banii necesari reabilitării. Lucrarea, va fi începută în cursul acestui an și cel mai probabil finalizarea celor 8 kilometri de drum se va face în 2014.
„Drumul de la Colți este un obiectiv foarte important. Nu ne permitem în acest an să mergem până la Colți pentru că drumul are 8 kilometri dar din calculele pe care le-am făcut, în acest an ne permitem să facem doar 3 kilometri. Dacă vom reuși să și în urma licitației poate vom face 4 kilometri și dacă vom mai primi bani pe drumuri iar dacă nu din bugetul anului viitor îl vom termina”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

6 COMENTARII

  1. Dragutilor, ne spuneti si noua ,cetatenilor cine reabiliteaza acest drum, cu tot cu subantreprenori, ca ne am smecherit si noi ,unii cistiga ,altii lucreaza si apoi jumatate, jumatate cu ei,de platit platim noi ca doar nu veniti voi cu bani de acasa.

  2. AR TREBUI ASFALTAT DIN PATARLAGELE DE LA POD PANA LA COLTI SI TOATA VALEA SIBICIULUI !PACAT DE ZONA SUNT MULT OBIECTIVE TURISTICE CARE MERITA VAZUTE DE TOATA LUMEA INSA NU AI CUM SA AJUNGI ACOLO DIN CAUZA GROPILOR DAR CE ZIC EU GROPI CAVERNE DIN ASFALT.MARE PACAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.