Nu vrea și pace să susțină candidatul USL la Consiliul Județean, în persoana liberalului Cristi Bîgiu. Supărat nevoie mare după anunțul de ieri al propriului șef de partid, Victor Ponta, care a spus clar că la Buzău candidatura la Consiliul Județean aparține Alianței de Centru Dreapta și nu PSD, primarul Constantin Boșcodeală a trimis astăzi un comunicat de presă în care vrea să arate că nu acceptă decizia de la București. În plus, Boșcodeală a repetat că le-a solicitat liderilor de la București reanalizarea situației de la Buzău, doar, doar, or reveni asupra deciziei inițiale și-l vor susține pe cumătrul Victor Mocanu.
”Le-am solicitat în repetate rânduri celor doi co-preşedinţi ai Uniunii Social Liberale, Victor Ponta şi Crin Antonescu, să repare greşeala prin care au desemnat un reprezentant al PNL să candideze pentru o funcţie ce a fost câştigată prin voinţa electoratului de către PSD şi am insistat să fie nominalizat reprezentantul PSD, domnul Victor Mocanu, drept candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean. De asemenea, am solicitat ca în cazul în care cei doi co-preşedinţi nu revin asupra nominalizării, să fie de acord cu candidaturi separate PSD şi PNL pentru Primăria Buzău şi Consiliul Judeţean, fără ca prin aceasta să se considere că USL „s-a rupt” la Buzău”, spune Constantin Boșcodeală.

Curios este faptul că după ce atât Boșcodeală cât și Mocanu au aruncat cu noroi în liderii de alianță, au făcut tot felul de demersuri numai ca liberalul Cristi Bîgiu să fie schimbat de către USL, șeful social democrat spune că după alegerile din vară, PSD și PNL vor fi ”ca frații”. Asta, bineîțeles dacă hatârul și jocurile celor doi vor fi făcute în favoarea lor.
Boșcodeală spune astfel: ”împreună, PSD, PNL şi PC, vom construi după alegeri alianţe în consiliile locale, iar la alegerile parlamentare din toamnă vom avea candidaţi comuni sub sigla USL” și încheie apoteotic ” cred că am fost destul de clar, PSD Buzău va susţine fie candidatul USL, dacă acesta va fi reprezentantul PSD, fie candidatul partidului, dacă vom candida pe liste separate, altă variantă nefiind acceptată”.
Fără alte comentarii!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.