Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, este o persoană cu dare de mână, când vine vorba de partidul pe care îl conduce, la Buzău. Deși nu a fost un an electoral, Boșcodeală a donat la partid suma de 160 de milioane de lei vechi. Prin donația făcută, primarul Buzăului se situează undeva în zona de mijloc, deasupra europarlamentarului Ioan Mircea Paşcu care a donat 125 de milioane de lei vechi dar şi peste fostul şef al AVAS Mircea Ursache, care a dat doar 80 de milioane de lei vechi. 

Constantin Boșcodeală este  depășit la capitolul generozitate de vicepreşedintele PSD Sector 1, Ioan Arnăutu, cu o donaţie de 325 de milioane, de  deputatul Mircea Drăghici , 170 de milioane şi de  Marcel Proca, fost prefect de Argeş, care de asemenea a scos din buzunar pentru partid suma de  170 de milioane de lei vechi.
Cu siguranță generozitatea primarului buzoian a fost determinată de câștigurile substanțiale înregistrate în anul anterior. Conform declarației de avere, în 2009, Constantin Boșcodeală a câștigat peste 3 miliarde de lei vechi din evenimente familiale şi  din salariu, sume cărora li se adaugă şi  alte venituri nespecificate în declarația de avere.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.