Consilierul municipal Constantin Ionescu a demisionat, joi, din deliberativul municipal. Alesul și-a anunțat demisia la începutul ședinței și nu a mai participat la votul proiectelor discutate joi. Explicația gestului său este aceea că  a demisionat din PNL, partid pe listele căruia a fost ales, pentru a putea candida independent la alegerile din data de 5 iunie 2016.
De altfel, Ionescu a anunțat de mai multă vreme că va demisiona din deliberativul județean și, deși nimeni nu i-a cerut să părăsească forul administrativ, fostul viceprimar a hotărât să-și ducă gestul la bun sfârșit,  considerând că este moral să părăsească funcția în care a fost ales din postura ca membru al PNL. Postură în care nu se mai află din luna martie.

2 COMENTARII

  1. Interesant este faptul ca strangerea de semnaturi si candidatura pe cont propriu a Dlui. Ionescu au fost si sunt sustinute de foarte multi simpatizanti, membri ai partidelor. Asadar, oamenii au hotarat: initiativa pe cont propriu a dlui. Ionescu nu numai ca este una morala, dar si demna de ai fi sprijinita.
    Stiti bine si dvs ca asa e.
    Paste linistit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.