Constantin Ionescu ar putea reveni la conducerea Primăriei Buzău pe un post de viceprimar, post pe care l-a mai ocupat și în perioada 2004-2008 pe vremea când era membru PDL. PSD a câștigat 11 din cele 23 de mandate în Consiliul Local Municipal iar atragerea lui Constantin Ionescu la conducerea Primăriei Buzău i-ar asigura o majoritate simplă. De altfel liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Ionescu chiar în noaptea alegerilor și i-a lansat acestuia invitația de a  se alătura echipei de consilieri a PSD.

Contactat de Observatorul Buzoian, Constantin Ionescu spune că ar putea accepta în anumite condiții o eventuală funcție în conducerea Primăriei Buzău dar asta numai în anumite condiții.

„Nu am discutat încă nimic preferitor la această problemă însă eu sunt deschis la o astfel de propunere doar în anumite condiții. Eu am avut un program cu care am venit în fața buzoienilor care mi-au acordat votul lor și mi se pare normal ca într-o astfel de situația anumite puncte din programul meu să fie însușite și să se realizeze în acest mandat. E vorba de exemplu de programul pentru tineri, de consultările cu cetățenii și altele care mie mi se par importante. Adică dacă vin la Primărie mi se pare normal să facem și chestiile astea pentru că altfel nu vin. În orice situație vreau s se înțeleagă foarte clar că voi rămâne independent indiferent ce speculații se vor face”, a declarat Constantin Ionescu pentru Observatorul Buzoian.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.