Primul candidat înscris în cursa electorală pentru Primăria municipiului Buzău este independentul Constantin Ionescu. Fostul viceprimar din perioada 2004-2008 și-a depus candidatura atât pentru funcția de primar cât și pentru un post de consilier local municipal independent fiind însoțit de aproximativ 25 de susținători.

După depunerea candidaturii, Ionescu a declarat că are încredere în șansele sale și se bazează pe cei peste 90% din buzoieni care își doresc un primar independent

„Pe cont propriu, liber de politică, cu foarte mulți susținători, am depus astăzi candidatura pentru funcția de Primar și de consilier local cu foarte mare încredere și cu dorința de a face ceva pentru orașul nostru în care cu toți ne dorim și unde cu toți avem așteptări foarte mari. Îmi doresc un oraș echilibrat, dinamic în care să combin dezvoltarea economică cu bunăstarea și calitatea vieții oamenilor. Voi fi un primar dinamic care va respecta fiecare cetățean  și un primar iubitor de oameni”, a declarat Constantin Ionescu la ieșirea din sediul Biroului Electoral Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.