Stand-up comedy electoral la lansarea candidaților UNPR pentru alegerile locale

0
438

Uniunea Național pentru Progresul României și-a lansat, vineri, candidații pentru alegerile locale din Buzău în cadrul unui eveniment desfășurat la Sala Mare a Consiliului Județean în prezența a aproximativ 200 de persoane mulți dintre cei prezenții fiind tineri de liceu, cel mai probabil fără drept de vot.

Evenimentul care s-a vrut unul festiv a semănat mai mult cu un stand-up comedy avându-i în rolurile principale pe Florin Petrescu (Axinte de la Vacanța Mare) și pe senatorul Constantin Popa care s-au completat reciproc și au sărit de la un moment la altul dând impresia unei improvizații de ultim moment care a pus mai mult accent pe distracția celor prezenți decât pe prezentarea candidaților și a mesajelor cu care aceștia ar intenționa să ajungă în topul preferințelor electoratului.

Mai mult, din candidații promiși de președintele UNPR Buzău pentru aproximativ jumătate din comunele buzoiene, au fost nominalizați 18 candidați, 6 dintre ei lipsind de la propria prezentare senatorul încercând să le găsească diverse scuze.

La începutul manifestării senatorul Constantin Popa, președinte al UNPR Buzău a declarat că în ceea ce îl privește va candida atât pentru funcția de Primar cât și pe primul loc pe lista de consilieri județeni convins că cei 3 ani și jumătate de activitate parlamentară au lăsat în memoria buzoienilor urme suficiente pentru a-l plasa pe un loc fruntaș în lupta electorală locală.

„UNPR își lansează astăzi candidații pentru alegerile locale iar eu voi încerca s atac o candidatură la Primăria Buzău. Sunt 86 de comune în Buzău dar nu o să reușim să acoperim decât probabil jumătate din ele cu candidați cu șanse reale. În ceea ce mă privește eu cred că am muncit bine, că am făcut lucruri bune pentru România, românii au văzut ce se întâmplă iar sloganul meu „Știm, vrem și putem ,progresăm împreună” spune aproape tot. Credința mea este că am șanse reale însă așa cum se întâmplă din 4 în 4 ani politicienii vin și cer un nou mandat de încredere. Rămâne de văzut care va fi locul meu ș unde mă vor pune buzoienii. La Consiliul Județean avem listă completă și tot eu sunt capul de listă. Nici unul dintre actualii consilieri nu se regăsește pe listă pentru că nu s-au regăsit în partid și eu dragoste cu forța nu am făcut”, a declarat liderul UNPR Buzău, Constantin Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.