Mult așteptatul moment al deschiderii cinematografului HAPPYCINEMA® din incinta Galleria Mall aproape a sosit.  Administratorii societății care operează brandul HAPPYCINEMA® au anunțat deja pe pagina de Facebook deschiderea celor trei săli de la Buzău pentru miercuri și promit surprize buzoienilor care vor alege să vizioneze filme în primele două zile de la deschidere.

Noul cinematograf ce se va deschide în complexul comercial Galleria Mall Buzău, de pe Bulevardul Unirii nr. 301A, va avea trei săli confortabile, dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație. Experiența tridimensională este asigurată de sistemele MasterImage 3D, iar calitatea excelentă a proiecției și a sunetului creează o realitate alternativă pentru spectator: imersie profundă în atmosfera filmului.

Pentru toți iubitorii filmului, indiferent de vârstă, HAPPYCINEMA® își propune să devină locul preferat pentru petrecerea timpului liber, fie că e vorba de weekend sau de câte o oră, două de relaxare, răpite din programul încărcat din timpul săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.