Contre de campanie! Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face lumină în cazul accidentului lui Ovidiu Anghel. Vezi aici ce răspunde candidatul PNL!

3
551
  1. Marcel-CIOLACU
  2. Ovidiu-ANGHEL

Atacurile dintre președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, și candidatul PNL la Primăria municipiului Buzău, Ovidiu Anghel, continuă și în ultima săptămână de campanie. Luni, șeful PSD Buzău a prezentat într-o conferință de  presă un document prin care a arătat că Ovidiu Anghel a mințit atunci când a afirmat într-o emisiune televizată că nu a fost vina sa că a accidentat un om în urmă cu 20 de ani și că nu a fost condamnat pentru acest lucru.

Ovidiu Anghel la TV Buzău

„În perioada de precampanie am fost la un post local de televiziune și am reamintit un incident al lui Ovidiu Anghel  pe care  l-a avut acum 16-17 ani. Dumnealui a ieșit imediat și a zis că mă dă în judecată pentru calomnie, că nu e adevărat că e ceva de campanie că a fost implicat într-un accident de mașină în care nu a fost de vină, a omorât un bătrân sub influența alcoolului. A spus foarte clar că  nu a fost accidentul din culpa dânsului. Realitatea este cu totul alta și eu am început să mă obișnuiesc ca domnul Anghel să mintă cum respiră. Mai exact prin decizia nr.  1328 din 28.12.1998 a Curții de Apel Ploiești domnul Anghel a fost condamnat  pentru ucidere din culpă conform art. 157 alin.2 Cod Penal la un an de închisoare cu executare și plata pensiilor alimentare a doi copii minori. Domnul Tănase Constantin a fost victima, un om nu prea în vârstă dacă avea doi copii minori. Domnul Anghel nu a făcut închisoare pentru că a fost grațiat prin Decretul 137 din 1997 dat de Emil Constantinescu. De aia nici nu are un CV. Din informațiile noastre dumnealui a fost reabilitat în 2009 înainte de a fi numit subprefect. De asta nu a prezentat în fața nimănui un CV pentru a construi tot istoricul profesional al dumnealui. La tribunalul Buzău a câștigat dânsul dar la Curtea de Apel Ploiești a fost condamnat ”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu.

De asemenea liderul social-democrat a mai făcut referire și la alte nereguli din trecutul candidatului PNL, cel referitor la restaurantul de pe insulița din parcul Crâng sau despre nereguli din declarația de avere.

În replică la cele afirmate de liderul PSD, candidatul liberal la Primăria Buzău, Ovidiu Anghel, a declarat că liderul PSD recurge la aceleași mizerii de campanie așa cum s-a obișnuit și că îi va demonstra acestuia că va câștiga alegerile.

„Sunt aceleași mizerii de ordin PSD-ist pe care Ciolacu le-a folosit cu preotul Negoiță și acum le folosește cu mine. Se leagă de familie, de copii, de soții, de toată lumea doar, doar nu om câștiga alegerile. O să îi demonstrăm că vom câștiga.. Un om mizerabil care se leagă de dramele oamenilor, de familiile oamenilor, doar, doar nu vom descoperi ce nemernicii a făcut el și cu Omar Hayssam în Buzău. O să descoperim tot ceea ce a făcut și la URBIS și cât a fost viceprimar că de fapt asta încearcă să ascundă cu astfel de subiecte ce nu au de a face cu lupta electorală”, a declarat Ovidiu Anghel pentru Observatorul Buzoian.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.