Livrarea buletinelor de vot pentru alegerile locale  este întârziată, la Buzău, din cauza incapacității de a-și onora comenzile a firmei care și-a adjudecat licitația în valoare de 1.839.771,86 lei.

Conform prefectului județului Buzău, George Sava, județul Buzău are nevoie pentru alegerile locale de 1.304.000 buletine de vot însă până la această ora la Prefectura Buzău au ajuns aproximativ 60 la sută din numărul total.  O parte din buletine vor ajunge, luni după amiază iar ultimele buletine ar trebui să ajungă  marți dimineață.

Conform contractului buletinele de vot trebuiau tipărite până pe data de 26 mai iar livrarea trebuia făcută până pe 28 mai la ora 24.00.

„Vineri ne-am deplasat la Galați pentru că nu am fost de acord cu situația creată și dumnealor, cei de la tipografie, au găsit o nouă soluție tehnică de a fi tipărite la Slobozia. Azi până la ora 14.00 ar trebui să se termine tipărirea urmând a fi împachetate si transportate până marți dimineață. Cu siguranță vor exista penalități de întârziere care sunt prevăzute în contract și vom înștiința autoritățile naționale cu privire la incidentul produs de această societate astfel încât să nu mai poată participa la alte licitații de gen pentru următorii cinci ani de zile”, a declarat prefectul județului Buzău, George Sava.

Tipografia din Galați care a câștigat licitația pentru tipărirea buletinelor de vot de la Buzău și-a adjudecat lucrarea pentru suma de 1.839.771,86 lei pornind de la o valoare estimată de 3.000.000 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.