UPDATE: Copil, omorât de propriul tată, la C.A.Rosetti. Criminalul s-a spânzurat

0
1946

UPDATE: Criminalul a fost găsit spânzurat. Individul a fost găsit într-o pădurice, în apropierea unei căi ferate. El a fost descoperit de către polițiștii care porniseră pe urmele sale.
Băiatul omorât, Ștefan Ciprian Ionuț, era elev în clasa a II-a la Școala generală nr. 12 din Buzău.

UPDATE: Criminalul este căutat, sâmbătă după amiază, de efective importante de polițiști, jandarmi și mascați. Omul este căutat într-o pădurice din zonă, spre care s-ar fi îndreptat după ce și-a ciopârțit copilul.
Localnicii susțin că bărbatul care are circa 36 de ani ar fi fost despărțit de soție de circa o lună-două. Femeia și-ar fi luat copilul și s-ar fi mutat la Buzău iar bărbatul ar fi rămas în satul Lunca. Sâmbătă, femeia ar fi mers la casa soțului împreună cu copilul și cu avocata care urma să o reprezinte în divorț.
La un moment dat, copilul și bărbatul ar fi plecat la un magazin din sat. Individul i-ar fi cumpărat ceva copilului, după care nu se știe cum, cei doi au ajuns în zona în care urma să se producă nenorocirea, zona nefiind nicidecum în apropierea magazinului sau a locuinței bărbatului. După ce și-a omorât copilul, bărbatul ar fi fugit cu bicicleta.
Localnicii susțin că individul ar fi încercat în trecut să se omoare iar după despărțirea de soția sa i-ar fi pus gând rău acesteia.
Individul este încă de negăsit. Căutările continuă, sâmbătă seară.

O nenorocire s-a întâmplat sâmbătă în satul Lunca, din comuna C.A. Rosetti. Un copil de 8 ani a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit de propriul tată.
Din primele informații, tragedia s-a produs într-o familie în care părinții sunt despărțiți. Sâmbătă, copilul ar fi mers cu mama sa în vizită la tată, de care i s-ar fi făcut dor. Femeia ar fi fost însoțită și de avocata care urma să o reprezinte în divorț.
La un moment dat, în împrejurări necunoscute la ora postării acestei știri, bărbatul s-a năpustit asupra propriului copil, în vârstă de 8 ani. Individul l-ar fi înjunghiat pe copil cu mai multe lovituri de cuțit, se pare totul întâmplându-se pe uliță.
Copilul a decedat în urma loviturilor de cuțit.

Tatăl criminal a fugit după oribila crimă, el fiind căutat acum de Poliție.
Revenim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.