Preotul Paul Negoiță ia în calcul să candideze la Primăria municipiului Buzău, în pofida recomandărilor Sfântului Sinod date publicității vineri de agenția de presă a Patriarhiei Române. Negoiță spune, într-un mesaj pe Facebook, că va candida dacă oamenii îi vor cere asta dar și că va respecta decizia Sfântului Sinod, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este dispus să renunțe la preoție pentru a se dedica Primăriei.

Astazi, am primit un numar impresionant de apeluri. Fiind plecat impreuna cu colegii de serviciu am considerat ca nu…

Posted by Paul Iulius Negoita on Friday, April 8, 2016

Decizia lui Paul Negoiță a fost primită bine de prietenii virtuali ai viitorului candidat, care îl îndeamnă să intre în cursa electorală promițându-i sprijinul.

Adrian Kati Mesaros Va susținem .mult mult respect.

Ema Stefan Va sustin!

Eugenia Negoita Succes!

Mihaela Tataru Va vrem primar! Cartierul micro 14 va cunoste si de aceea va iubeste!

Eduard Slabu Succes! Va sunt alaturi!

Alis Tamara Vă susținem!

Gabriela Cristea DA…Vrem Primar!! Un Primar care sa intre in viata noastra , care sa aiba rabdarea de a ne cunoaste micile nevoi.Avem nevoie de un Primar care sa stie sa ne asculte atunci cand vom apela la d lui, care sa aduca noutati benefice orasului Buzau.DA.VREM SCHIMBARE!!! Aveti toata sustinerea noastra dl Negoita!!! Sunteti un om deosebit si avem incredere in d voastra…

Adrian Kati Mesaros Singurul care a făcut ceva pentru Buzău și pentru oameni.o sfinta biserica.care mai devreme sau mai tîrziu cu toții o să trecem prin ea.

Stefan Belu Aveti toata sustinerea mea!

Madalina Enache Succes!

Mirela Manzala SUCCES!

Sunt doar câteva mesaje primite ca răspuns la postarea lui Paul Negoiță.

De cealaltă parte sunt și buzoieni care nu sunt de acord cu intrarea în politică a preotului Negoiță și care îi recomandă acestuia să rămână la meseria sa de bază.

Veronica Marcon Ar fi bine sa faceti ceea ce credeti ca puteti face mai bine. Daca ati dorit sa fiti preot nu ar trebui sa va bagati in politica deoarece aici este „mocirla”. Un preot care se respecte isi vede de treaba (parerea mea). Nu cred ca poti fi 4 ani primar si iar preot si tot asa….

1 COMENTARIU

  1. Satana in toata puterea cuvantului. Sa lasi preotia pentru politica este cum te-ai dezice de Dumnezeu. Daca a ales calea asta , a bisericii, a depus un juramant in acest sens, iar acum renunta pentru putere si marinimie. SATANA in persoana !!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.