Costul gigacaloriei la Buzău ar putea rămâne neschimbat după ce Executivul a alocat în ultima ședință de Guvern 54 de milioane de lei destinați furnizării căldurii în 6 județe din România. Dintre acestea, Buzăul a primit cea mai mare sumă și anume 20 milioane de lei. Banii ar putea face ca și după 1 ianuarie costul gigacaloriei pentru populație să fie tot de 185 de lei. Totul se va stabili în urma unei ședințe de Consiliu Local Municipal însă Primăria dă asigurări că și dacă se va opera o majorare de preț aceasta va fi foarte mica.

În municipiul Buzău costul gigacaloriei pentru populație este de 185 de lei de ani buni timp în care diferența până la prețul real a fost acoperită de subvenția oferită de municipalitate.

Regia Autonomă Municipală a terminat de calculat facturile pe luna octombrie care sunt cu aproape un sfert mai mari decât în anul anterior. Buzoienii trebuie să achite pentru o garsonieră aproximativ 114 lei, pentru două camere 187 de lei, pentru un apartament cu 3 camere 230 în timp ce pentru 4 camere buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire trebuie să scoată din buzunar aproximativ 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.