GALERIE FOTO: Târgul de Crăciun din Piața Daciei inaugurat fără instalațiile de iluminat festiv promise de autorități

0

Primăria Buzău a inaugurat, marți, Târgul de Crăciun organizat în premieră în Piața Daciei din Buzău. Inaugurarea Târgului a fost programată inițial pentru data de 1 decembrie dar a fost amânată pentru data de 6 decembrie din cauza întârzierii realizării iluminatului festiv de sărbători. Deși amânata cu  5 zile inaugurarea târgului de Crăciun nu a adus nici de această dată foarte multe noutăți în materie de iluminat festiv în ciuda faptului că responsabilii din fruntea Primăriei au anunțat că în acest an Buzăul se va bucura de un iluminat special.

Primarul Constantin Toma cel care a inaugurat Târgul de Crăciun a explicat care au fost cauzele întârzierii.

„Am inaugurat azi(n.r. marți 6 decembrie) oficial Târgul de Crăciun deși el a fost deschis încă de pe data de 1 decembrie. Am sperat că iluminatul festiv de sărbători se va prezenta altfel până la acest moment dar există anumite întârzieri. În primul rând licitația pentru serviciul de iluminat festiv a fost făcută foarte târziu și s-a încheiat pe data de 29 noiembrie pentru că nu au existat banii necesari. Și așa, această licitație a fost făcută cu asumarea unor riscuri pentru că dacă aveam o contestație din partea vreunuia dintre participanții la licitație cu siguranță nu am mai fi avut nici un iluminat festiv. Sper ca până la urmă echipele să lucreze la montarea instalațiilor și ca până la Crăciun să avem la Buzău iluminatul pe care l-am dorit. În altă ordine de idei nu sunt nici să facem din această mare sărbătoare ceva pur comercial pentru că până la Crăciun mai sunt aproape 20 de zile”, a declarat Constantin Toma.

Edilul buzoian a mai declarat că societatea care a câștigat licitația pentru realizarea iluminatului festiv n oraș nu a pus la dispoziție decât o singură echipă de montatori astfel încât în cele 5 zile de când a început montarea instalațiilor de iluminat decorativ nu s-au putu face prea multe lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.