Viorel CONSTANTINESCU si Nicu CRISTIAN

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară și-a prezentat, joi, „creierul” local al formațiunii înființate de președintele Traian Băsescu. Este vorba despre fostul senator democrat-liberal, Viorel Constantinescu, care a ieșit într-o conferință de presă alături de președintele interimar al organizației, avocatul Nicu Cristian, și a mărturisit că el a fost cel care a pus bazele PMP la Buzău dar că nu a dorit să facă acest lucru la vedere.
„Nu mai sunt membru PDL de când sunt aici. Nu trebuie să demisionezi dintr-o parte ca să nu mai fii membru. După cum v-a spus și președintele,(nr. Nicu Cristian) eu am fost cel care i-a propus funcția de conducere, pentru că eu am fost inițiatorul acestui curent la Buzău. Am făcut acest lucru dintr-un motiv foarte simplu: nu este bine să stai în față pentru că ești împușcat primul”, a declarat fostul senator, Viorel Constantinescu.
Și ca drept dovadă că de acum înainte are de gând să se implice activ în viața politică, Viorel Constantinescu a primit și o funcție în organizația pe care a creat-o, respectiv cea de prim-vicepreședinte al PMP Buzău.
Cu aceeași ocazie președintele interimar al PMP Buzău, avocatul Nicu Cristian, a prezentat și următoarele două acțiuni de amploare ale organizației pe care o conduce, acțiuni care se susțin una pe cealaltă.
„Organizația județeană demarează două acțiuni care vizează strângerea de semnături. Una pentru candidaturile partidului la alegerile europarlamentare și o altă campanie ce vizează strângerea de semnături împotriva majorării accizei la carburanți”, a declarat avocatul Nicu Cristian.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.