Crima Maracineni-2
Mister elucidat de anchetatori în cazul morții celor doi soți din localitatea Haleș. Femeia în vârstă de 66 de ani a fost ucisă de propriul soț care, cel mai probabil, i-a sfărâmat capul cu o toporișcă, după care bărbatul s-a sinucis, alegând ca variantă înecul în fântâna din curtea locuințelor.
În urma necropsiei efectuate de medicii legiști, s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, deși inițial, anchetatorii au spus că nu sunt urme vizibile de violență pe cadavrul descoperit pe pat, într-una din camerele locuinței. Totuși, necropsia a scos la iveală că femeia a murit în urma unei răni grave provocate la cap prin lovitură cu un corp contondent, cel mai probabil cu o toporișcă, obiect pe care, de altfel, oamenii legii, l-au găsit în locuință. Bărbatul a murit, spun medicii legiști, prin înec, ceea ce înseamnă că omul și-a omorât nevasta, după care s-a aruncat în fântână.
Cei doi soți, o femeie de 66 de ani și bărbatul de 71 de ani, au fost găsiți morți săptămâna trecută, după trei zile în care rudele și vecinii nu au știut nimic de ei. Femeia a fost găsită fără suflare, întinsă în pat, în timp ce bărbatul a fost descoperit în fântână.
Cei doi, care aveau împreună trei copii, al patrulea punându-și capăt zilelor în urmă cu mai mulți ani, locuiau singuri la marginea satului Haleș. Vecinii spun că cei doi soți se mai certau uneori iar bărbatul își amenința nevasta că o va căsăpi, însă oamenii nu au crezut nici o secundă că bărbatul își va pune vreodată amenințările în practică.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.