imagine de arhivă

Trăim într-o țară în care s-a ajuns până într-acolo încât să se fure chiar și paturi de spital. Din păcate, nu sunt povești,  este cât se poate de real.
Dispariția a 16 paturi ultramoderne cu care urma să fie dotat spitalul din Pătârlagele a fost sesizată, recent, polițiștilor care încearcă acum să-i descopere pe hoți și să recupereze prejudiciul.

Managerul Spitalului Sfântul Sava din Buzău, Adrian Constantin, cel care a preluat spitalul din Pătârlagele, închis de fosta guvernare, susține că toate bunurile furate, paturi ultramoderne dar și alte obiecte de mobilier spitalicesc, erau pentru dotarea unității medicale, astfel încât aceasta să fie redeschisă cât mai repede posibil.
” Am achiziționat aceste paturi pentru a mobila spitalul. Le-am lăsat într-un depozit al unui prieten în ideea că le voi lua la finalul lucrărilor de amenajare interioară a spitalului. Le-am depozitat pentru o perioadă scurtă de timp aici de unde au și dispărut. Sunt și paturi ultramoderne, cumpărate din străinătate, și noptiere și alte obiecte cu care ar fi trebuit să mobilez spitalul. Sunt paturi autoreglabile, electrice, produse în străinătate, foarte scumpe. Au furat 16 astfel de paturi, de la 4 au furat motoarele, a dispărut de asemenea și alt mobiler de spital. Nu erau asigurate, sper ca Poliția să-și facă treaba și să-i descopere pe hoți”, a declarat astăzi managerul Spitalului Sfîntul Sava din Buzău, Adrian Constantin. Potrivit lui Constantin, furtul s-ar fi produs  undeva, pe la finele lunii mai iar reclamația la Poliție a fost depusă pe 5 iunie.

Prin Buzău, circulă în aceste zile, cu referire la acest subiect, niște zvonuri care ne fac să ne cutremurăm. Zvonacii asociază furtul acestor paturi ultramoderne cu un eveniment controversat petrecut pe 1 iunie.  Ne abținem de la orice comentarii și refuzăm să credem că aceste scenarii, de-a dreptul halucinante, ar putea fi reale!

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.