Oare care este cea mai frecventă întrebare pe care o primește un jucător de Poker care tocmai a câștigat un turneu de 10 milioane de dolari? Probabil știi deja răspunsul. Nimic nu schimbă sentimentul pe care ți-l dă un joc de Poker sau o masă unde jucătorii se cunosc între ei, schimbă replici și se simt bine. De aceea turneele de Poker televizat au un succes destul de mare.

Cu toate acestea, foarte mulți jucători începători urmăresc acele turnee cu multă poftă și ar avea sute de întrebări pentru fiecare jucător de la acea masă. Iar una dintre ele ar fi cum să faci bani online jucând Poker?

Studiază jocul

Pokerul este de mai multe tipuri și oricât de mult îți dorești acest lucru, nu vei putea niciodată să joci un joc la perfecție dacă nu te dedici 100% acelui joc. Ceea ce trebuie să faci este să studiezi fiecare joc de Poker începând de la Holdem la Omaha și să alegi unul dintre ele. Nu trebuie să te grăbești cu decizia ta, trebuie doar să fii sigur că iei decizia care trebuie.

Apoi, poți trece și de partea cealaltă a balanței unde ești nevoit să studiezi jocul în care ești implicat. Poker-ul nu este absolut deloc un joc de noroc, iar dacă este înseamnă că tu te-ai lăsat în voia norocului. De ce nu este Poker-ul un joc de noroc? Pentru că în orice moment al partidei, poți renunța fără să pierzi niciun ban. Cu cât studiezi jocul mai bine, modul de joc al adversarilor și stimulii la care răspund aceștia, vei reuși să câștigi mai mult.

Înveți Jucându-te

Există foarte multe platforme de Poker online unde te poți juca chiar și cu monede virtuale care imită perfect jocul cu bani reali. Cel mai bine înveți un lucru atunci când îl practici ore în șir. Dacă este prima dată când intri la o masă de Poker cu pretenția de a câștiga, faci o greșeală foarte mare care se va solda cu un gust amar, iar jocul nu va mai reprezenta același lucru pentru tine.

Trebuie să încerci cât mai multe lucruri pentru că ai această oportunitate. Poker-ul online diferă puțin de cel offline sau din cazinourile fizice. În mediul online nu ai foarte multe informații despre comportamentul fizic al jucătorilor tăi, iar acest lucru face totul puțin mai dificil. Timpul de reacție este limitat și trebuie să fii mult mai calculat.

Trebuie să alegi jocurile potrivite

Îți vorbeam în primele paragrafe despre modurile de joc din Poker, dar este foarte important să te joci și într-un regim care ți se potrivește ție ca persoană. Dacă ești mai confortabil la turnee, la mese de Poker cu mize mari sau cu mize mici. Poate nu ești atât de mulțumit cu unele moduri de joc sau nu te simți bine la mesele rapide.

Foarte mulți jucători sunt concentrați pe a face profit, iar de aici provine și popularitatea meselor Cash unde un jucător poate intra oricând, dar poate și ieși oricând dorește. Dacă intri la masă cu 500 RON și ai reușit să faci un profit de 200 RON, vei putea ieși, vei putea retrage banii și totul este rezolvat. Acesta este și un avantaj important al platformelor de Poker online. Există jucători care joacă la mai multe mese deodată pentru a putea crește eficiența jocului. Unii se antrenează la mesele Cash înainte de intra în turneele programate cu zile înainte.

Cum să devii un jucător mai bun la Poker?

Dacă jucând tot mai mult nu simți că jocul te ajută să ai rezultate notabile de la zi la zi, poți încerca să construiești o strategie cât mai elaborată în jurul modului tău de joc. Această tehnicalizare a jocului nu este pentru oricine. Sunt foarte mulți jucători care aleg să nu se concentreze foarte mult pe câștiguri pentru că își doresc să se bucure în continuare de această latură distractivă.

Să joci Poker la sunet este una dintre metodele eficiente folosite de jucătorii profesioniști. Dacă vei fi atent, iar acest lucru este valabil numai în jocurile de poker live fizic, la fiecare sfârșit de rundă, jucătorii au tendința de a se manifesta într-un fel sau altul. Deși fiecare dintre ei se abțin cât pot de mult, o manifestare fizică tot are loc, fie ea și pe sub masă.

Pe termen lung, trebuie să faci mai puține greșeli decât adversarii tăi, lucru care va decide într-un final câștigătorul.

Nu divulga nicio informație

Informația este cheia într-un joc de Poker. Dacă unul dintre adversarii tăi aplică aceeași strategie, va fi ochi și urechi la toate mișcările pe care tu le faci. Încearcă să nu te comporți la fel la fiecare mână pe care o joci, să nu vorbești cu aceeași tonalitate, să comunici diferit pe măsură ce trece timpul și să ai o activitate fizică cât mai variată.

Concluzie

Din Poker se pot câștiga mulți bani dacă ești suficient de răbdător și îți dorești acest lucru. Probabil cel mai bun sfat pe care îl putem da este unul pe care îl aplicăm și noi: Dă Fold cât de des posibil atunci când nu ai o mână bună. Fold-ul îți garantează că banii vor rămâne la tine, iar acest lucru este foarte important în cazino.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.