Senatorul Lucian Romașcanu a făcut, luni,  un apel de la tribuna Senatului, către colegii de Cameră din celelalte partide solicitându-le să se prezinte la muncă cu prezența fizică în sala de plen. Romașcanu a dat exemplu senatorilor social-democrați care au decis să se prezinte în plen și a venit în plus cu încă două argumente pentru a-i determina și pe ceilalți colegi să ia loc în băncile Sentului.

„Începând de astăzi(nr.luni), prin dorința colegilor, formalizată printr-o decizie a Consiliului Politic Național, parlamentarii #PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului. Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică ajungându-se la absurditatea de a vota fie fizic în sală dar și pe tabletă (adică relativ OK…). Absurditatea este că, pentru a fi siguri că nu ratează vreun vot, se poate vota și pe telefon! 😳

Justificarea USeRe: așa muncim! Păi Bell a inventat telefonul prin 1875. Dacă e sa ne punem la mintea lor, întrebarea legitimă ar fi de ce mai există în lume parlament fizic?! Le-am dat azi argumentul exemplului propriu. Dacă nu funcționează, le-am mai dat două motive pe înțelesul lor:

dacă se poate bea fizic în Parlament se poate și munci fizic și cea de-a doua dacă sunt permise nunțile cu 200 de persoane în interior, atunci se și poate legifera fizic cu 136 de senatori în interior”, a spus senatorul Lucian Romașcanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.