Complexul Aqua Center(Bazinul Olimpic) Buzău a fost sâmbătă gazda unui concurs de natație între loturile sportive din Buzău, București, Câmpina și Galați desfășurat sub egida ,,Cupa Primăverii”.
„Este un eveniment deosebit pentru Buzău, prima ediție a Cupei Primăverii și avem invitați de la București, Galați, Câmpina dar și sportivi din Buzău de la care avem mari așteptări. Toți participanții vor primi diplome de participare iar cei mai buni vor primi medalii și premii în bani”, a declarat Gabriela Dumitrescu, administrator al complexului Aqua Center.
Evenimentul desfășurat sâmbătă este prima competitive organizată la Buzău după redeschiderea bazinului olimpic cu sprijinul Consiliului Județean. Chiar și așa, Luca Ichim, unul dintre sportivii care se antrenează la Aqua Center și-a adjudecat primul loc în proba de 50 de metri liber.
„Am câștigat primul loc la 50 de metri liber și acum aștept festivitatea de premiere. Practic de doi ani acest sport iar până la redeschiderea Aqua Center de la Buzău mă antrenam la Ploiești. Acum de când s-a redeschis bazinul la buzău mă pot antrena zilnic și este mult mai bine decât la Ploiești”, a declarant Luca Ichim, câștigător al probei de 50 de metri liber.
La concursul de sâmbătă au participat 70 de copii cu vârste cuprinse între 7 si 10 anide la cluburile sportive din Galați,Campina ,București și Buzău. Valoarea premiilor a fost de 5.000 de lei și a fost suportată de sponsorii AQUA-CENTER, CIFA CONSTRUCT și VITETO PRACTIC.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.