Cristi BIGIU

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, salută organizarea primului concurs de natație care a avut loc la Bazinul Olimpic, după redeschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut.

”Încă de la redeschiderea Bazinului Olimpic mi-am dorit ca acesta să devină locul în care copiii să vină să facă sport. Acest lucru s-a întâmplat încă de la început: copiii au venit să înoate în număr foarte mare și iată că astăzi a avut loc și prima competiție de la redeschiderea acestui important obiectiv pentru comunitate”, a spus Cristi Bîgiu.

La concursul de sâmbătă au participat 75 copii cu vârste cuprinse între 5 si 11 ani din Buzău, București, Câmpina și Galați.

”Nu foarte multe județe din România se pot lăuda cu un astfel de obiectiv și cred că noi ar trebui să fim mândri de asta. De la redeschiderea bazinului, peste 8.200 de adulți și copii au beneficiat de facilitățile oferite de această unitate”, a afirmat Cristi Bîgiu.
Președintele CJ Buzău a menționat că nu doar copiii din județul Buzău utilizează facilitățile Bazinului, ci și copii din județele învecinate.
În luna octombrie a anului trecut, a fost adoptată o hotărare privind aprobarea protocolului de colaborare între CJ Buzău și Vineto Practic SRL, pentru redarea Bazinului Olimpic circuitului funcțional public, acesta fiind redeschis în data de 6 decembrie a anului trecut.
Această hotărâre a CJ a fost adoptată pentru îmbunătățirea stării de sănătate a populației sub raport fizic și psihic, promovării educației pentru sănătate și sprijinirii sportului pentru toate categoriile sociale și de vârstă.
Pe lângă bazinul propriu-zis, buzoienii pot beneficia și de servicii de relaxare, precum saună și fitness, sau medicale, și anume kinetoterapie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.